In de afgelopen jaren is de DJ-act geëvolueerd. Publiek kwam voorheen voor de muziek en had een paar drankjes nodig om de avond compleet te maken. Tegenwoordig zijn de verwachtingen gestegen. Het draait nu meer om de totaalbeleving met feestartikelen als confetti, ballonnen en opblaasartikelen als sfeerversterkers.

Als je bijvoorbeeld naar FeestDJRuud kijkt zie je dat er een hoop opblaasartikelen en vuurwerk wordt ingezet. Deze attributen moeten het publiek continu bezig houden en prikkelen. Ook merchandise als bedrukte petjes, brillen, waaiers en tassen zie je vaak terug. Daarmee verstevigt de DJ zijn naam.

Festivals gaan mee in deze trend. De aankleding van het festivalterrein wordt steeds belangrijker. Ook de eindshow met veel vuurwerk ligt nu standaard in de lijn der verwachtingen bij het publiek. Muziek en feestartikelen maken het plaatje helemaal compleet.

Ongetwijfeld zullen er weer nieuwe ontwikkelingen zijn in de komende jaren. Misschien gaat VR een belangrijke rol spelen. Voor nu regeren de opblaaskrokodillen en LED foam sticks.

buitenspeelgoed kopen

Buitenspeelgoed kopen? Dan zit je hier goed. Bij ons kan je een grote collectie duurzaam buitenspeelgoed kopen zoals: Een Badminton Set – 3m60 x 1m60, Giant Speel Parachute, Jamanga Jenga Toren in kleuren + dobbelsteen, Kubb spel – 28×7,8×7,8 cm, Mega Eenhoorn Sproeier, Waterslide met een fontein …

Verse popcorn kopen

Verse warme popcorn die net uit de machine komt, een heerlijke geur van boter en suiker. Hier zullen uw gasten echt van genieten. Een Popcornmachine kan je kopen of eventueel huren, het is een ideaal toestel om te gebruiken bij onder andere een verjaardagsfeest, communie of lentefeest, trouwfeest, bedrijfsfeest, of andere gelegenheden.